El ball torna

L’esbart Santa Anna, tres anys després, ha pogut oferir sense cap limitació sanitària la tradicional actuació de festa major a Escaldes que ha conclòs amb l’habitual participació de les autoritats

Escaldes-Engordany ha recuperat la normalitat de Festa Major. Aquest migdia, ja sense cap mesura sanitària, s’ha pogut celebrar la tradicional actuació de l’esbart Santa Anna. Tres anys després, recuperant la tradició com a colofó a cinc dies que el comú ha volgut valorar de forma molt positiva, tant pel bon desenvolupament dels actes com per la participació. La Covid, per fi, no ha fet la guitza.

Des de l’esclat de la pandèmia, l’activitat de l’esbart es va veure molt afectada. Cal recordar que, fins i tot, els actes per commemorar els 70 anys de vida es van haver d’ajornar. A poc a poc, l’entitat ha pogut recuperar la normalitat, vivint aquest dimarts el punt àlgid.

I és que la festa major sempre és especial. Novament, han pogut ballar per als escaldencs sense cap mesura sanitària que dificultés tot plegat. I, justament, a la plaça que els dona nom. Tots els grups d’edat, des dels més petits fins als adults han pogut tenir el seu moment de glòria. El seu retorn al ball de l’antiga normalitat.

Com és habitual, entre el públic les principals autoritats. I per tancar l’actuació, ball conjunt amb tots ells. El cap de Govern, Xavier Espot; la cònsol major, Rosa Gili; els consellers general Carles Sánchez o Marc Magallon, entre altres, han fet parella amb els dansaires. Amb més o menys traça que, ja se sap, això del ball no tothom ho domina, però tots amb un somriure a la cara. El de pensar que, per fi, Escaldes ha pogut recuperar sense cap limitació un dels actes més tradicionals. I que sigui per molts anys més

Etiquetes

Comentaris

Trending