Ball, coca i Andorra Endavant

La formació de Carine Montaner inicia a la Massana un seguit de presentacions a la gent gran i posteriorment les efectuarà amb altres col·lectius

Comentaris

Andorra Endavant, la formació de Carine Montaner, ha iniciat aquest divendres a la sala la Closeta de la Massana la primera d'un seguit de presentacions adreçades a la gent gran. Té previst fer trobades amb les associacions de malalts, amb treballadors de la sanitat pública, amb funcionaris en general i es preveu fer un acte amb joves en què s’hi preveu l’actuació d’un DJ. La formació també farà reunions públiques a cada parròquia.

"Això no és un acte de campanya electoral. Aquí es ve a menjar coca i a ballar", explica Carine Montaner a l'entrada de la sala. La trobada amb la gent gran s'ha programa de dos quarts de cinc i fins a les set. "És una cosa informal perquè és un col·lectiu que està molt descuidat", explica la consellera general i afegeix que aquests actes també serviran per donar a conèixer la vicepresidenta del partit, Noemí Amador i el secretari general, Marc Monteagudo. 

Montaner vol que sigui un acte festiu. Només trascendeix, el lloc obliga, el de la gent gran hi tindrà un capítol destacat "perquè es mereixen una atenció especial ja són ells els que han fet pujar el país". Andorra Endavant neix amb el repte de “servir el poble andorrà” per aconseguir “una Andorra forta i justa”, tal com afirma Montaner, que recorda que “la nació és el poble i no els seus dirigents”, que només són els “empleats” d’aquest per a un mandat.

Uns vint padrins són a la sala en el moment de l'inici de l'acte. Alguns no voten però han volgut ser presents igualment a la presentació. L'amenaça de pluja pot haver frenat l'assistència però els que hi ha anat estan contents que se'ls tingui en compte. Col·locats en unes cadires que formen un semicercle escolten atentament les explicacions de Montaner que està al mig i va detallant els objectius del seu partit.

En relació a les propostes per a la gent gran hi ha el reemborsament dels vidres de les ulleres per part de la CASS cada any i un millor reemborsament dels aparells dentals i de les visites als podòlegs. També proposen que hi hagi habitatges tutelats especifics per a la gent gran amb pocs recursos i sales destinades només a aquest col·lectiu per a poder fer esport, i el tercer pagador generalitzat, incloent-hi els medicaments

Després toca un tall, o més de coca i el ball de tarda on, tradicionalment i sense que es coneguin els motius, als homes els costa més posar-se en marxa i a més en aquest acte estan en minoria absoluta. Al costat de la taula amb la coca i la beguda hi ha un cartell que anuncia el llibre de Montaner sobre el conflicte bèlic de Rússia i Ucraïna.

Les reunions amb els padrins continuaran el 8 i el 15 de novembre a l'auditori Rocafort de Sant Julià de Lòria i a la sala Consòrcia del Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending