L’atapeïda agenda del Pare Noel

Ahir al vespre va visitar totes les parròquies per veure els nens i les nenes, que el van rebre als carrers amb il·lusió

El Pare Noel ha tingut aquest any l’agenda molt atapeïda. Tot i la complicada situació sanitària que està vivint actualment Andorra, va voler recórrer els carrers de les parròquies per conèixer els nens i les nenes. Es van seguir força mesures de seguretat i no es va poder apropar gaire als infants, que l’esperaven amb moltes ganes, però va aconseguir mantenir la il·lusió que desperta el Nadal en els més petits.

Totes les parròquies estaven més que preparades per rebre’l. Algunes d’elles van organitzar tot un esdeveniment als carrers, com Encamp o Andorra la Vella. D’altres tenien cita prèvia perquè pogués recollir les darreres cartes dels nens i les nenes, demanant els regals que volien per a aquella mateixa nit. Des del matí, començant a Escaldes-Engordany, fins a la nit, el Pare Noel va tenir força feina amb els més menuts del Principat.

A Encamp i el Pas de la Casa van preparar tot un espectacle pel recorregut del Pare Noel a la parròquia. Música en directe amb ‘Jazz Nadalenc’, acompanyants que van fer actuacions diverses, i petits regals com una bossa de llaminadures van fer el vespre dels més petits una mica més especial. A la Massana el van poder saludar, però amb alguns metres de distància. També a la plaça de les Fontetes les famílies que van acudir van poder gaudir de concerts i amenització


El Pare Noel ha estat molt matiner a Sant Julià de Lòria.

Relacionat

El Pare Noel recorre totes les parròquies per recollir les cartes dels infants

A la capital també va tenir força feina. El Pare Noel va fer una cercavila per la parròquia, arribant fins a Santa Coloma. A l’avinguda Meritxell, a més, l’esperaven molts nens i nenes il·lusionats per saludar-lo i poder fer-li arribar els seus desitjos. Tot i que aquest any no es va poder fer la recepció tradicional a la plaça del Poble, els infants van poder passar allà una bona estona fent cagar el tió. De segur que, durant la nit, el Pare Noel va continuar treballant a moltes llars d’Andorra.

Image
El Pare Noel de cercavila pel Pas de la Casa

 

Comentaris

Trending