El Pare Noel recorre totes les parròquies per recollir les cartes dels infants

Ha començat aquest divendres al matí per Encamp, Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria

El Pare Noel ha estat molt matiner a Sant Julià de Lòria.
El Pare Noel ha estat molt matiner a Sant Julià de Lòria. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

El Pare Noel ha arribat aquest divendres a Andorra. Durant el matí ja ha estat present al Prat del Roure, a Escaldes-Engordany, Casa Cristo d'Encamp i la Casa Comuna de Sant Julià de Lòria. A la tarda ha passat per la resta de parròquies començant per la Massana i continuant per Canillo, Andorra la Vella i Ordino.

A Sant Julià de Lòria, des de les 11 del matí d’aquest divendres i fins les 19 hores, el Pare Noel rep els nens i nenes que ja han fet la reserva prèvia per visitar-lo. Els primers no s’han fet esperar, i després que les ajudants haguessin comprovat que figuraven a la llista de reserves, han pogut entrar a la sala fer-li entrega de la carta. Les visites han estat breus, d’uns tres o quatre minuts aproximadament.
 
En paral·lel, s’han organitzat d’altres activitats com ara un taller d’estampació de nadales a l’Escola d’Art i uns jocs tradicionals a l’aire lliure a la plaça de la Germandat i alguns nens s’han decantat pel primer i d’altres pel segon.

El Pare Noel ha continuat el seu recorregut per Escaldes-Engordany i Encamp. A la tarda ha passat per la resta de parròquies començant per la Massana i continuant per Canillo, Andorra la Vella i Ordino.

Etiquetes

Comentaris

Trending