A la recerca de l’amor… a cegues

L’andorrà Jordi Riba esdevé un dels participants al programa de Cuatro ‘First Dates’, que busca de trobar parelles ideals des del no-resIntegrant del departament de manteniment d’una immobiliària de la Massana, la participació del jove a l’espai que condueix Carlos Sobera no ha passat desapercebut al país

Havia mantingut una llarga relació, de tres lustres. Quan l’amor va acabar amb aquella parella, a Jordi Riba Cayuela li va costar tornar-lo a trobar. Fins al punt que ha acabat acudint en un programa televisiu que es dedica a intentar crear parelles del no-res. A establir primeres cites a cegues entre dues persones entre les quals, aparentment, hi pot haver certa sintonia. Riba ha estat un dels darrers participants en l’espai de Cuatro ‘First Dates’. I la seva presència al programa que presenta l’actor Carlos Sobera no ha passat desapercebuda entre els seguidors que ‘First Dates’ té al país.

Jordi Riba va acudir al programa ranquejant. Encara amb les seqüeles d’una lesió que esquiant es va fer en una cama i que, de fet, l’han mantingut de baixa laboral. El programa es grava, però no amb excessiva antelació. I Riba, empleat en el departament de manteniment d’una immobiliària de la Massana, acudia a ‘First Dates’, buscant una noia. En la seva presentació -la cita amb la dona que li va posar al davant el programa, Tania, no va anar pas malament en el primer àpat-, Jordi Riba va assegurar no conèixer l’amor.

“Conec el que és el ‘carinyo’, la perdició sexual, l’empatia, la pena…” però l’amor no el coneix. O, com a mínim, li ha passat per alt els darrers anys. Li ha fugit. Durant la introducció a l’espai, a l’àpat en què els dos participants que l’equip del programa ha aparellat amb la idea que es comencin a conèixer i avaluïn si hi ha feeling per poder seguir endavant amb una segona cita o les que siguin, Sobera, que fa pocs dies va ser en un sopar solidari al Principat, li demana què passa amb les noies del país. I la resposta de Riba no es pot passar per alt: “Les noies andorranes tenen fred.”

I encara el concursant hi afegeix: “Estan amagadetes.” I llavors explica que busca una dona ‘carinyosa’, “que es pugui parlar amb ella”, guapa. I llavors deixa clar que, per començar, mentre que li faci cas “i després em desperti”, que li desperti quelcom, s’entén, en té prou. D’entrada, Tania quelcom li va despertar. De sortida, en molts àmbits del Principat Jordi Riba ha estat un dels protagonistes de les tertúlies nadalenques. La cita a cegues d’en Riba. Tot per trobar l’amor.

Comentaris

Trending