Vuit anys de DA… què ha vist la ciutadania?

Comentaris

El senyor Cinca traficant amb els lingots d'or de les màfies de la guerra i DA li manté la cadira. 

El ‘Papers de Panamà’ delaten 256 vinculacions amb Andorra i DA no fa res, especialment veient l'entramat vinculat al 'clan Espot' de Perfumeries Júlia. 

El Govern de DA propicia un 'corralito' que no calia amb BPA, molta gent es veu sense els seus diners per subsistir; dies abans Espot treu els seus.

El Govern de DA, veient l'emergència social dels preus dels pisos en acampades i concentracions de protesta ciutadana, actua amb "el dia passa, any empeny", el clan familiar del senyor Espot i altres afins a DA són part interessada en el món immobiliari, i ara posen una ‘tirita’ al que és una hemorràgia. 

El Govern de DA compra fidelitats amb diners públics a funcionaris afins en format de CRA (Completament de Responsabilitat Afegida), surt a la llum que no està degudament regulat ni limitat tot i que alguns són d’escàndol. I DA és queda tant ample. 

El Govern de DA, donant l'esquena a sindicats i a la gent que protesta al carrer, aprova sí o sí un format legislatiu que retalla drets de vaga, de manifestació, acomiadament a preu de saldo.

Aquestes són unes poques de les realitats que veu la ciutadania de la gestió de DA al Govern, a on podem sumar el fracàs en inversió estrangera, el fracàs i el cost de projectes megalòmans que no han vist la llum, i tantes altres coses.

Ara, a més, sumem que, ‘presumptament’, el cap de Govern és va vendre per decantar l'adjudicació del casino, i això pot generar una greu crisi on l'absentisme de vot per manca de confiança en les institucions pot quedar més tocada.

Tot i així, confiem en la ciutadania, en la seva memòria a l'hora d'emetre un vot intel·ligent a les properes urnes, un vot per frenar el ‘més del mateix’.

Comentaris (3)

Trending