La poció màgica

Comentaris

Aquest virus comparteix nom amb un auriga malvat i el seu fidel 'bacillus' contra el qual Astèrix i Obèlix ja havien lluitat, i triomfat, molt abans que nosaltres, a l'àlbum 'Astèrix a Itàlia'. Quan tingui nets, a banda de regalar-los tota la col·lecció els explicaré que vaig estar dos mesos (o més) amb pijama, teletreballant, llegint i escrivint per salvar la humanitat. I que després d'aquest confinament vaig fer un ERTO als pijames, i que em vaig arribar a plantejar crear un gat amb una impressora 3D després de veure el 'Barry' del doctor Martínez Benazet.

Acabada la quarantena, i gràcies a la pràctica adquirida durant aquests dies, jugaré amb el hula-hoop i allò semblarà els anells de Saturn. La pandèmia deu haver arribat al pic, ja que Letícia Sabater cantarà en obert perquè el món superi el confinament i Alejandro Sanz, vestit amb xandall, difondrà un vídeo dient coses positives.

Però ho superarem tot. Gràcies als llibres d'Astèrix nosaltres també hem caigut a la marmita de la poció màgica. No vivim en una aldea assetjada pels romans, però en una que resisteix al coronavirus. La nostra és una aldea global. Però també irreductible. Encara, que com a les aventures d'Astèrix, algun dia també m'agradaria que el Dúo Dinámico amb el seu 'Resistiré' acabés mut. Com el bard Assegurançatòrix.

Comentaris

Trending