Esport per a tothom?

ache removebg preview

Maria Àngels Aché Feliu

Consellera de Desperta Laurèdia al comú de Sant Julià de Lòria

Comentaris

‘Mountain Festival Andorra’ és el nom que s’ha donat des de la corporació laurediana a unes jornades que es desenvoluparan durant el mes d’octubre i que estaran enfocades a activitats esportives, conferències i altres actes. Un esdeveniment adreçat essencialment als amants de l’esport de muntanya.

Amb la vocació de servei a la parròquia, des de Desperta Laurèdia, defensem aquest tipus de projectes que fomenten els hàbits esportius i saludables i donem suport a la majoria comunal, des de les comissions de treball, fent aportacions i propostes constructives per enriquir els esdeveniments d’aquest caire. En aquest sentit, pensem que caldria anar més enllà i ampliar aquestes activitats a tots els ciutadans perquè creiem que l’esport és un dels garants dels hàbits saludables. Per aquest motiu, defensem que s’ampliï el projecte a altres col·lectius de gent gran, de joves i de les famílies. Afavorir la participació de tots els ciutadans en les activitats esportives de la parròquia, no només és una eina de cohesió social sinó que també contribueix a la transmissió de valors.

Si després de gairebé un any i mig passades les eleccions, algun dels lectors d’aquest article conserva un exemplar del programa electoral de Desperta Laurèdia, podrà constatar que ja en aquell moment parlàvem d’accions concretes per promoure l’esport com a eina de cohesió social i per fomentar els hàbits saludables. Celebrem que les nostres propostes electorals i les nostres idees constructives ajudin a fer avançar i millorar el benestar de tots els lauredians.

Comentaris (2)

Trending