En cerca de reconeixement i dignitat de les persones: viatge a Colòmbia a la Casa de la Misericòrdia

Comentaris

Tornar la dignitat de les persones excloses de la societat i donar-los un treball digne. Aquest és un dels objectius de Mans Unides, present a Andorra des del 1982.

Mans Unides va tenir coneixement fa uns anys de l’extraordinària labor que fa la Fundació Mare Janer als suburbis de Colòmbia: acompanyar les persones en procés de recuperació d’addiccions, les persones que viuen al carrer i els nombrosos migrants que sobreviuen en condicions miserables.

Reconstruir els vincles i donar una oportunitat a aquestes persones òrfenes d’amor i desarrelades, aquesta és la missió de la nostra ONG. Potser el que fem és una gota d'aigua en aquest oceà d’injustícies en el que vivim, però moltes gotes juntes poden fer millorar la vida de moltes persones i crear esperança.

El projecte que vol finançar Mans Unides a Colòmbia, a través de l’SMS social d’Andorra Telecom i del moviment dotze×dotze,  vol empoderar i ajudar les persones en procés de recuperació d’addiccions per tal de definir el seu projecte de vida. Uns tallers enfocats a la jardineria, a la construcció i a l’electricitat ajudaran aquestes persones a reinserir-se a la societat i tornar-les a la comunitat.

El treball dona dignitat i responsabilitat a les persones i el fet de formar part d’una cooperativa fa que l’esforç individual s’integri en un objectiu comú que crea vincles positius en el teixit social.

Trenta persones en etapa de reinserció seran els beneficiaris d’aquest projecte de solidaritat cap als oblidats i cada vegada més invisibles víctimes d’un món a vegades deshumanitzat. Podem aportar el nostre gra de sorra!

Gràcies al moviment dotze×dotxe que ens dona l’oportunitat de fer més visible aquest projecte, podem donar a conèixer una realitat llunyana però que pot ser propera a la sensibilitat dels que no volem tancar els ulls a les problemàtiques d'altres països.

Us animem a col·laborar a través dels SMS socials d’Andorra Telecom, enviant la paraula Mans al 608 o realitzant un donatiu a la nostra web.

Comentaris (2)

Trending