Carta a la ciutadania

article author01

CARINE MONTANER

Consellera general no adscrita

Comentaris

Primer de tot, us volia agrair de tot cor el vostre suport ja que sou moltíssims a enviar-me missatges d’ànims i de suport arran de l’assetjament mediàtic, de la difamació i de les calúmnies del ‘Diari d’Andorra' sobre la meva persona des de fa mesos. Com heu pogut constatar en la premsa, les declaracions dels electes de Terceravia-Unió Laurediana deixen percebre un cert malestar i la seva preocupació pel que fa l’impacte dels atacs personals injustificats que rebo de manera reiterada sobre la imatge del partit Terceravia. Tenint en compte aquest fet i que tinc una visió diferent del que hauria de ser un partit i les seves actuacions, decideixo marxar de Terceravia i ser consellera no adscrita amb tot el que implica. Vull deixar clar que mai he volgut integrar-me a un grup parlamentari existent. No sóc de les persones oportunistes que canvien de jaqueta com vol fer creure el ‘Diari d’Andorra’ en un article difamatori fent al·lusió als ciutadans compromesos que donen suport al Govern.

“Tenint en compte que tinc una visió diferent del que hauria de ser un partit i les seves actuacions, decideixo marxar de Terceravia i ser consellera no adscrita amb tot el que implica”

La meva voluntat és servir el poble andorrà fins al final del mandat. Em quedo al Consell pels ciutadans que van depositar la seva confiança en mi al 2019. No em quedo pel salari ja que com a consellera no adscrita tindré la meitat del salari que un conseller ple temps, i molt menys que l’import del meu salari de professora fixa a la Universitat d’Andorra càrrec en reserva de plaça. De fet, com ja sabeu, la llei marca unes incompatibilitats i m’impedeix fer a la vegada de professora fixa a la Universitat d’Andorra i fer de consellera General. He triat servir el meu país. Tindré una dotació baixíssima de funcionament al Consell General per pagar assessors i lletrats per acabar el mandat. Malgrat tot això, us prometo que donaré el millor de mi mateixa per complir el meu rol de Consellera General al vostre servei. Vull també deixar clar que pagaré el 10% del meu salari de consellera no adscrita al partit Unió Laurediana-Terceravia per cobrir les despeses de campanya electoral de 2019.

Continuaré a formular les vostres preguntes al Govern malgrat tots els possibles atacs que segurament rebré per alguns mitjans del país com ha sigut el cas fins ara malgrat la denúncia que depositaré a la fiscalia contra el Diari d’Andorra. Ningú, cap campanya de desprestigi ni cap atac m’allunyaran de la meva tasca. El meu objectiu és noble, és el de servir el meu país, el poble andorrà.

Sou molts a manifestar-me la vostra confiança. Cada dia, rebo molts missatges de suport que m’escalfen el cor. Llàstima que no hagi tingut el mateix suport dels electes del partit Terceravia-Unió Laurediana. Sou molts a demanar-me, des de fa molt de temps, que impulsi un nou projecte polític nacional valent i ambiciós. Tenint en compte tot l’exposat, amb el vostre suport, decideixo fer el pas. Decideixo muntar un nou partit polític nacional més proper als ciutadans amb l’objectiu de fer d’Andorra un referent internacional, una Andorra forta i més justa lluny de l’amiguisme i de les injustícies. Acabaré amb aquesta frase del Dalai Lama: ‘Si vols conèixer una persona, no escoltis el que diu però mira el que fa’.

Comentaris (12)

Trending