Biologia recreativa

Comentaris

Estic trobant a faltar, i molt, en aquesta crisi la decidida intervenció de l'eminent biòloga (i actriu) Ana Obregón. L'any 2014 en plena epidèmia de l'Ebola va reclamar dimissions al govern espanyol per la gestió sanitària. Ho va fer com a biòloga. Abans, però, s'havia comprat dos vestits antiebola a eBay.

Ara el món està demanant la seva implicació. L'avala el seu currículum educatiu i el paper que va fer a 'Hospital Central' on interpretava una prestigiosa biòloga procedent dels Estats Units disposada a combatre un resistent virus. Així que ella pot ser la dona que tingui la tasca d'acabar amb el coronavirus, l'exterminadora. Podrà encarregar la seva bata de doctora a Dolce&Gabanna, i esclops de Christian Louboutin amb 14 centímetres de taló.

M'agradaria que hagués sortit en algun episodi de la sèrie 'House'. Un diàleg entre ella i en Greg (Hugh Laurie) passaria a la història. De fet ja va sortir a 'El Equipo A' parlant un anglès de 'relaxing cup of café con leche in plaza mayor'. Encara que potser a ella li hauria agradat aparèixer a 'Anatomía de Grey' amb el doctor Sheppard o amb Vilches (Jordi Rebellón) a 'Hospital Central', que va deixar la sèrie abans que ella arribés. I és que Ana està preparada per acabar amb un virus mutant mentre juga amb les seves extensions i llança mirades plenes de picardia a Vilches des dels seus ulls profusament maquillats (que han de destacar més perquè portarà mascareta).

Tindrà temps per solucionar, de manera diplomàtica, el conflicte amb les autoritats turques que volen canviar amb les espanyoles respiradors per màquines de kebab, i aconseguirà que en els balcons es comenci a cantar 'Quisiera ser aurora boreal', que també és del Dúo Dinámico. Amb les tasques enllestides se n'anirà a fer la tradicional foto d'estiu a la platja. Serà una excepció. Perquè per anticossos, els que lliurem els altres.

Comentaris

Trending