Aquest Nadal, cap nen sense joguina

foto brigit garcia removebg preview

Brigit Garcia

Membre del comitè de Liberals a Escaldes-Engordany

Comentaris

El Nadal arriba, com sempre, ple d’il·lusió. Ens connecta amb la realitat fins i tot en un any tan particular com el que ens ha tocat viure aquest 2020. Aquesta il·lusió, també solidària, fa que siguem fidels a aquells costums que fan créixer la comunitat. Aquells actes que marquen la diferència i fan una societat millor.

La recollida de joguines a favor de Càritas Andorrana ja forma part de les nostres tradicions nadalenques. En aquest context de dificultats, des del Comitè Liberal d’Escaldes-Engordany del qual formo part, volem remarcar la necessitat de donar suport a iniciatives com aquesta i emplaçar a la resta de forces polítiques a col·laborar pel bé comú.

Com més gran sigui la cadena solidària més impacte tindrà sobre la societat, i ara és el moment ideal per demostrar aquesta unitat. Al llarg de l’any, treballem dia a dia proposant iniciatives que millorin la vida dels escaldencs i escaldenques. Però és en aquestes dates quan donar suport a iniciatives solidàries es converteix en essencial.

Des del Comitè Liberal d’Escaldes-Engordany aquest any, més que mai, donem suport a la campanya de Càritas Andorrana, ajudant i col·laborant per aquesta causa tan necessària. I fem una crida a la resta de la població perquè recordi la importància d’iniciatives com aquesta en el context actual

El repte és ben clar, una vegada més. Aconseguir que cap infant del país es quedi sense joguines i així puguin gaudir d’un instant tan màgic com és la nit de Reis. Tot i això, aquestes Festes l’objectiu es complica, ja que són moltes les famílies que han vist agreujada la seva situació econòmica a causa de les mesures de prevenció per evitar la propagació del coronavirus.

És per això que des del Comitè Liberal d’Escaldes-Engordany aquest any, més que mai, donem suport a la campanya de Càritas Andorrana, ajudant i col·laborant per aquesta causa tan necessària. I fem una crida a la resta de la població perquè recordi la importància d’iniciatives com aquesta en el context actual. Aquest any no hi haurà actes multitudinaris de recollides de joguines i, això, ens pot portar a pensar que no en calen, res més lluny de la realitat. Us emplaço a consultar els establiments col·laboradors per portar les joguines que han de ser noves i sense embolicar.

Aquesta campanya és una mostra de la solidaritat andorrana, que sempre ha mirat pel benestar dels més menuts. Aquells que no han de perdre mai el somriure ni l’esperança. Aquells que són el futur del país. Amb el desig que ben aviat s’acabi aquesta pandèmia i que la situació millori per totes les famílies, per petits i grans, us desitjo Bones Festes.

Comentaris (2)

Trending