L’heliport nacional: del Patapou a la Caubella

[Podcast] [a Fons] L'Heliport Nacional a la Caubella ja ha estat adjudicat però no sense polèmica i just abans d'acabar la legislatura. Sense entrar en el fons, analitzem en l'episodi d'aquesta setmana què ha passat en la forma per generar tant soroll

Helicòpter aterrant a Engolasters.
Helicòpter aterrant a Engolasters.

L'adjudicació de la concessió de l'Heliport a la UTE Heliand i Helicòpters del Nord es va aprovar el mes de novembre, però no ha estat fins a final de gener que s'ha fet pública. Pel mig hi ha hagut un debat parlamentari sobre el projecte on el Govern va obviar que ja estava adjudicat. Per què? Expliquem el darrer capítol d'aquesta història a l'Altaveu a Fons d'aquesta setmana.

 

 

Listen on Podcast Addict Listen on Spotify Listen on Google Podcasts Listen on Amazon Music Listen on Apple Podcasts

El periodista de l'Altaveu, Gabriel Pérez, ens ajuda a entendre què ha passat en la fase final de l'adjudicació de l'Heliport Nacional que es farà a la Caubella. Pel mig encara queden molts interrogants per resoldre. Aquesta infraestructura ha estat envoltada de polèmica des de l'inici on el principal escull ha estat trobar una ubicació. De la Borda Vidal, passant pel Roc del Patapou, la Comella, les Tresoles i finalment aterrant a la Caubella. Serà aquest finalment el darrer capítol del projecte?

 

Comentaris (5)

Trending