Carisma, molt més que una botiga de segona mà

[Podcast][a Fons] L'associació benèfica Carisma amb botigues que venen articles de segona mà ha vist com d'un temps ençà el nombre de clients ha augmentat per la pèrdua de poder adquisitiu de la població. Per conèixer bé com treballa Carisma escolta l'episodi d'avui

La botiga de Carisma situadia a peu de càrrer a la Massana.
La botiga de Carisma situadia a peu de càrrer a la Massana. COMÚ DE LA MASSANA

Roba, llibres, joguines, mobles, i moltes altres coses. Tot allò que no vulguem i estigui en bon estat ho podem portar a Carisma. L'associació ho classifica i ho posa a la venda a preus molt assequibles. D'aquesta manera ajuda la gent que no pot comprar articles nous i alhora els diners que recapta els dona a altres entitats sense ànim de lucre. Sobretot a aquelles centrades en la formació i ocupació de persones en situació de necessitat social i temes mediambientals. La seva activitat ha augmentat els últims anys. Un indicador més de la pèrdua de poder adquisitiu de moltes famílies.

 

 

Listen on Podcast Addict Listen on Amazon Music Listen on Spotify Listen on Apple Podcasts Listen on Google Podcasts

Elena Leach està al capdavant de l'associació que fa 11 anys va néixer de la mà de la comunitat angloparlant d'Andorra. Van començar amb una botiga a la Massana, en un espai cedit pel comú, i ara ja en tenen 4: la de la Massana, una altra a l'Aldosa, una a Escaldes-Engordany i una a Sant Julià de Lòria. Si l'Elena presideix l'associació, la Mercedes, que treballa a la botiga de la Massana, hi posa tot el cor perquè funcioni. Elles dues i també una de les fundadores de Carisma, són les protagonistes de l'Altaveu a Fons d'aquesta setmana.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending