Xerrades culturals a partir de Sant Jordi per Instagram

Cinc protagonistes de diversos àmbits de la cultura parlaran de literatura, música, arts plàstiques, museologia i gestió cultural

-
-
Cultura Confinada és una sèrie de converses amb diversos impulsors culturals del país per reflexionar sobre el paper de la cultura en la societat. Per celebrar el primer aniversari de www.culturalia.club el portal està elaborant un seguit de propostes culturals, i la primera s'estrena aquest dijous amb cinc converses en línia amb diversos actors culturals del país. Les converses, totes a les 7 de la tarda, seran accessibles des de l'Instagram de Culturàlia (www.instagram.com/culturalia_club) durant cinc dies amb cinc protagonistes de diversos àmbits de la cultura: literatura, música, arts plàstiques, museologia i gestió cultural.

Iñaki Rubio serà el primer convidat, el dijous 23 coincidint amb Sant Jordi. Amb ell conversarem de llibres, del procés d'escriptura, de l'edició i del panorama de la literatura al país. Divendres 24 a les set de la tarda és el torn de la música amb Patxi Leiva. Leiva, amb el seu dinamisme habitual, ens parlarà de com és l'ofici del músic, quina importància té avui dia la promoció que aquest pugui fer per les xarxes socials i el futur de la música al país.

Dissabte 25 serà el torn de l'art amb Roger Lorente, l'artista multidisciplinar es referirà a la seva peculiar manera de fer obres espectaculars, cridaneres, originals i úniques amb trastos bells, imaginació i inspiració en el manga, els videojocs i les pel·lícules de culte. Dilluns 26 parlarem d'història i cultura popular d'Andorra amb Robert Lizarte. Amb ell conversarem sobre la importància de conservar els records, tradicions i costums, i veurem perquè som com som gràcies a com han estat els que han passat abans per aquí.

La darrera xerrada la farem amb l'Anna Garcia, la directora cultural del comú d’Escaldes, el proper dimarts 27. La conversa girarà al voltant de la gestió cultural. Tota la feina que hi ha darrera perquè la ciutadania pugui anar al teatre, a un concert, veure una exposició o reviure el Pessebre vivent.

 

Comentaris

Trending