Vives agraeix al Govern l'esforç de negociació

El Copríncep episcopal diu que això ha permès començar la legislatura amb estabilitat

Foto de família al Palau Episcopal després de la recepció.
Foto de família al Palau Episcopal després de la recepció.
El Copríncep espiscopal Joan Enric Vives, ha rebut  al Palau episcopal el cap del Govern Xavier Espot i els seus ministres. Vives encoratjant el nou Govern de coalició en la seva tasca futura i agraint-los l’esforç de negociació que permet començar la legislatura amb estabilitat. El passat dia 17, Xavier Espot ja va visitar el Copríncep episcopal en la primera trobada des de que va ser nomenat cap de Govern.

L’arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest divendres, al Palau Episcopal de la Seu d'Urgell, el nou Govern, en una visita que ha reunit els ministres, encapçalats pel cap de l'executiu, Xavier Espot.

Vives els ha saludat personalment i han passat al Saló del Tron, on s’ha fet un breu acte de salutació i felicitació. Xavier Espot ha adreçat unes paraules al copríncep, que ha contestat encoratjant el nou Govern de coalició en la seva tasca futura i agraint-los l’esforç de negociació que permet començar la legislatura amb estabilitat. El passat dimecres els ministres nomenats pel cap de Govern, Xavier Espot, van jurar el càrrec en un acte a l'Auditori Nacional, a Ordino. L'executiu, que és plenament paritari, està format per dotze ministres, la secretària general, un secretari, el cap de Gabinet i la cap de Protocol.

El passat dia 17, Xavier Espot ja va visitar el Copríncep episcopal en la primera trobada des de que va ser nomenat cap de Govern. Espot va mantenir una reunió institucional amb Joan-Enric Vives al Palau Episcopal de la Seu d'Urgell que va durar al voltant d'una hora. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending