Vila vol que el riu Valira aculli una prova de canoa i caiac

El cònsol de Sant Julià de Lòria manté converses amb la federació d'aquest esport

Un moment de la inauguració de la nova instal·lació de la Rabassa.
Un moment de la inauguració de la nova instal·lació de la Rabassa.
El cònsol de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila manté converses amb la federació andorrana de canoa i caiac per organitzar una prova de descens al riu Valira, a la parròquia laurediana. Vila creu que la decisió final correspondrà al proper equip comunal que sorgeixi de les eleccions del pròxim 15 de desembre.

Vila ha fet l'anunci aquest dilluns durant l'acte de presentació del refugi d'entrenament en altura de la cota 2.000 de Naturlandia. El cònsol veu factible la realització d'una prova de canoa i caiac en la mateixa zona que havia d'acollir el ràfting. Ho ha dit després de presentar les instal·lacions de la Rabassa que s'han fet amb l'objectiu d'acollir esportistes del país i, principalment, esquiadors de fons. El centre, de 150 metres quadrats, disposa d'un gimnàs i de dues habitacions amb capacitat per a set persones.

El comú ha invertit 50.000 euros en el refugi mitjançant la societat Camprabassa. La Federació Andorrana d'Esquí i el Comitè Olímpic Andorrà s'han encarregat de les despeses d'interiorisme. L'edifici permetrà que esportistes com Irineu Esteve o Carola Vila puguin aprofitar millor els entrenaments en no haver de desplaçar-se des de la Rabassa al centre urbà.

Comentaris (2)

Trending