Vicky Jiménez torna a topar amb Federica di Sarra i cau en dobles a Amiens

La tenista andorrana, de catorze anys, i la txeca Linda Fhuhvirtova perden davant la transalpina, que feia parella amb Camila Rosatello

Jiménez amb la seva companya i rivals abans del partit.
Jiménez amb la seva companya i rivals abans del partit.

L’andorrana Vicky Jiménez ha posat fi a la seva primera participació en un torneig professional, el d’Amiens. I ho ha fet coneixent la seva primera bèstia negra: la italiana Federica di Serra. Si la transalpina ja la va superar en el quadre individual, aquest dijous també l’ha deixat fora del de dobles, on feia parella amb la txeca Linda Fhuhvirtova.

L’andorrana havia superat la primera ronda dimarts, en superar la suïssa Katerina Tsygourova i la romanesa Arina Gabri Vasilescu. En segona eliminatòria, les rivals eren les italiana Camilla Rosatello i Federica di Sarra. Aquesta darrera ja va superar Jiménez en el seu debut d’individuals.

El partit s’ha decantat clarament a favor de les transalpines. El primer set l’han guanyat per 6-2 i el segon, per 6-3. Jiménez i Fhuhvirtova no han tingut gairebé opcions davant unes rivals superiors.

El torneig d'Amiens no finalitzarà, ja que la Federació Intenracional ha suspès tota activitat fins al 20 d'abril per la crisi del coronavirus

La jove promesa del tennis andorrà tanca així el seu debut a un torneig professional. Arribava a Amiens com a número 1 mundial júnior, amb tot just catorze anys, gràcies especialment a la seva victòria a l’Open d’Austràlia de la categoria.

De fet, independentment del resultat, per a Jiménez el d’aquest dijous hauria estat el seu darrer partit perquè el torneig d’Amiens no finalitzarà. I és que, com ha explicat el seu pare, Joan Jiménez, la Federació Internacional de Tennis ha suspès totes les competicions fins al 20 d’abril. “Tornarem cap a casa i entrenarem durant cinc setmanes, ja que no podrem jugar a cap lloc”, ha indicat.

Joan Jiménez entén que la participació a Amiens “és positiva” i recorda que en el partit d’individuals contra di Sarra “vam tenir, sobretot al primer set, oportunitats però no vam saber aprofitar-les”. Per això, entén que “s’ha d’aprendre dels partits on has patit més”. El pare de la tenista avança que “hem de seguir treballant en una línia que és bona” i deixa clar que estan “contents” de poder haver començat a jugar a WTA.

Comentaris (1)

Trending