Veïns dels Marginets es queixen de la brutícia i la deixadesa que afecta el barri

Les bosses d’escombraries i altres andròmines s’acumulen massa sovint a l’exterior dels contenidors de deixalles

-
-
Veïns de la zona dels Marginets estan farts de la brutícia i la deixadesa que tot sovint afecta el barri, un indret d’Andorra la Vella que té tanta activitat -malgrat que el mercat ja fa molt temps que és testimonial- com oblit per part de l’administració. Això darrer, però, no eximeix de responsabilitat molts dels veïns del barri, que no serien prou conscients de què cal ser curós.

Les bosses d’escombraries i altres andròmines s’acumulen massa sovint, denuncien alguns veïns, a l’exterior dels contenidors de deixalles. Això fa oferir al carrer Esteve Dolsa, per exemple, una imatge que queda al llindar de la degradació. Mala imatge segur, a part que la pudor que desprenen les deixalles són d’allò més notable.

Els veïns del barri esperen que no vagi a més la situació. Quant a les deixalles, a les escombraries i altres elements que de tant en tant apareixen abandonats al barri esperen els veïns sensibilitzats per la situació que no sigui pitjor amb el proper tancament de la minideixalleria. I és que entre el 7 i el 31 d’octubre quedarà inhabilitada provisionalment la minideixalleria situada a l’aparcament del Parc Central perquè l’accés estarà tancat. El Parc Central tanca diumenge per la Fira

El muntatge de l’envelat que acollirà la 41a edició de la Fira d’Andorra la Vella, que se celebrarà entre el 25 i el 27 d’octubre, s’iniciarà a primera hora d’aquest dilluns, dia 7, per la qual cosa la instal·lació haurà de quedar lliure de cotxes. Per tant, ja el diumenge dia 6 no es permetrà l’entrada de nous vehicles tant pel carrer Pere d’Urg com per l’avinguda Tarragona. Un cop muntada l’estructura, es reobrirà l’aparcament a partir de divendres 11 a primera hora del matí i fins i diumenge 13 a la tarda, en previsió d’una important afluència de turistes espanyols amb motiu del Pont del Pilar. Un cop transcorregut aquest període, continuarà el procés de muntatge de la Fira d’Andorra la Vella. El pàrquing recuperarà les 540 places disponibles, només quatre dies després que hagi finalitzat l’esdeveniment, és a dir, a partir del 31 d’octubre, en previsió d’un nou període d’afluència turística amb motiu del pont de Tots Sants. 

Etiquetes

Comentaris

Trending