Veïns del Pas denuncien la deixadesa que envolta el ‘nou’ passeig sobre el riu Arieja

A través d’un muntatge audiovisual es lamenta la perillositat que presenta algun dels trams de la passarel·la i la brutícia que s’acumula al tomb d’una zona que pretenia dignificar la zona fronterera

-
-
Veïns del Pas de la Casa denuncien a través d’un vídeo les mancances que presenta la passarel·la construïda sobre el riu Arieja a mode de passeig i la deixadesa que s’acumula al seu entorn i carrers adjacents. La primera fase de la passarel·la es va inaugurar el novembre passat en el marc de les actuacions encaminades a millorar la imatge del paisatge fronterer.

En el vídeo s’hi denuncia, per exemple, el perill que representa que en alguns trams d’aquest passatge no hi hagi cap barana. O que les voravies properes estiguin en alguns casos trencades. En aquest sentit, els veïns que han promogut el muntatge audiovisual dubten que calgués tanta inversió -la primera fase va costar mig milió d’euros i n’hi ha programada una segona que toca el milió- per aconseguir el resultat que s’ha obtingut.

Les imatges difoses també posen de relleu la brutícia que hi ha a l’entorn del  passeig, en carrers adjacents. La crítica generalitzada, en aquest sentit, aniria dirigida contra el comú en considerar que els nuclis d’Encamp i del Pas de la Casa reben un tracte molt diferent. Aquesta queixa no és nova, fa molt temps que els veïns del Pas la vénen denunciant.

 

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.