Veïns del Pas denuncien la deixadesa que envolta el ‘nou’ passeig sobre el riu Arieja

A través d’un muntatge audiovisual es lamenta la perillositat que presenta algun dels trams de la passarel·la i la brutícia que s’acumula al tomb d’una zona que pretenia dignificar la zona fronterera

-
-
Veïns del Pas de la Casa denuncien a través d’un vídeo les mancances que presenta la passarel·la construïda sobre el riu Arieja a mode de passeig i la deixadesa que s’acumula al seu entorn i carrers adjacents. La primera fase de la passarel·la es va inaugurar el novembre passat en el marc de les actuacions encaminades a millorar la imatge del paisatge fronterer.

En el vídeo s’hi denuncia, per exemple, el perill que representa que en alguns trams d’aquest passatge no hi hagi cap barana. O que les voravies properes estiguin en alguns casos trencades. En aquest sentit, els veïns que han promogut el muntatge audiovisual dubten que calgués tanta inversió -la primera fase va costar mig milió d’euros i n’hi ha programada una segona que toca el milió- per aconseguir el resultat que s’ha obtingut.

Les imatges difoses també posen de relleu la brutícia que hi ha a l’entorn del  passeig, en carrers adjacents. La crítica generalitzada, en aquest sentit, aniria dirigida contra el comú en considerar que els nuclis d’Encamp i del Pas de la Casa reben un tracte molt diferent. Aquesta queixa no és nova, fa molt temps que els veïns del Pas la vénen denunciant.

 

Comentaris (1)

Trending