Veïns de l’avinguda Meritxell denuncien que l’aparcament del Roc dels Escolls ha esdevingut un urinari a cel obert

(AMB VÍDEO) Lamenten que els contenidors industrials que van servir com a ubicació de l’exposició sobre els orígens del cèntric vial i d’altres que hi ha a la zona són ‘aprofitats’ a totes hores

-
-
Els veïns de la part alta de l’avinguda Meritxell i els seus entorns, especialment aquells habitatges que adjacents al petit aparcament del Roc dels Escolls, lamenten que aquest espai s’ha convertit en una mena d’urinari a cel obert. Denuncien que els contenidors que a final de l’any passat es van col·locar a la zona amb l’objectiu d’acollir l’exposició sobre els orígens del cèntric vial comercial han acabat esdevenint una mena de parapets perquè, especialment homes, hi orinin a qualsevol hora.

Si la sensació ja fa temps que es molt desagradable -també entre els contenidors de les escombraries que hi ha tot sovint s’hi ‘amaga’ algú també per fer ‘les feines’, com es pot veure en la imatge que acompanya aquestes línies- per la forta ferum que desprenen els orins, adverteixen que amb l’emergència excepcional actual, en què la higiene és més que mai una prioritat, la situació encara és més preocupant.

En aquest sentit, els veïns que han denunciat el cas, han demanat que l’administració adopti les mesures necessàries per, d’una banda, higienitzar l’espai i, de l’altre, per evitar que la situació continuï mantenint-se com els darrers mesos. En aquest sentit, consideren que els contenidors que al seu dia van acollir l’exposició ara ja es podrien retirar atès que no són, almenys en principi, de cap utilitat.

Comentaris (6)

Trending