Veïns de la Plana d’Escaldes alerten la policia sobre la presència d’un dron a tocar els habitatges

(AMB VÍDEO) Els darrers dies residents a la urbanització escaldenca han vist com l’aparell s’acostava moltes tardes a edificis i terrasses de la zona

-
-

Veïns de la urbanització de la Plana d’Escaldes han posat en coneixement de la policia el malestar o, com a mínim, l’estupefacció que suposa la presència, els darrers dies, d’un dron que s’acosta de manera “fins i tot intimidatòria” a tocar dels edificis. Les últimes tardes, entre 3 i 5 aproximadament, diferents veïns haurien vist l’aparell i al final alguns d’ells es van decidir a comunicar la situació per evitar sorpreses o mals majors.

Aquests darrers dies, durant la jornada diürna, el dron havia estat donat tombs algunes tardes a prop d’edificis i terrasses de la urbanització. Inicialment, els veïns que més al cas van estar de la qüestió van pensar que potser era la policia qui estava fent seguiments en el marc dels controls anunciats de camins. Tot i així, el fet que el giny ‘seguís’ una veïna que va decidir abaixar la finestra no va agradar gens.

Aquest dijous a la nit, l’aparició del dron va ser nocturna, al tomb de les 11 de la nit, i això va fer pensar als veïns que no es podia tractar de la policia. En conseqüència, es va avisar el cos d’ordre. Malgrat que no s’ha formalitzat cap denúncia, la patrulla que hauria acudit a l’alerta hauria assegurat que s’estudiaria el cas. Els propis veïns van poder enregistrar imatges i van poder fer un seguiment de l’aparell, tot intuint que s’havia enlairat, almenys sí que va aterrar, d’un edifici de la plaça Coprínceps, també d’Escaldes.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending