Vall Banc tanca el 2019 amb dos milions d'euros de beneficis

La direcció de l’entitat valora aquestes dades com una mostra de la solidesa

-
-
Vall Banc ha tancat l’exercici 2019 amb un resultat de dos milions d’euros de beneficis, en línia amb els resultats de l’any anterior, un cop normalitzada tota l’operativa relativa a Credit Suisse, aconseguint consolidar la rendibilitat i augmentar el volum d’actius gestionats dels clients. La direcció de l’entitat valora aquestes dades com una mostra de la solidesa del banc. “Normalitzada l’operativa de Credit Suisse, a l’entitat hem aconseguit consolidar els resultats i el volum de clients. El servei Wealth que representa la majoria del nostre volum d’actius sota gestió continua creixent”, ha explicat  Gerard Albà, director general de Negoci de Vall Banc.

Segons explica l'entitat bancària en un comunicat, els recursos dels clients van assolir de de 2.000 milions d'euros, un 6,6 més que l'any 2018 (2.066 euros). Vall Banc va tancar l'exercici 2019 amb una solvència del 21% (28,61, el 2018).  Els actius dels clients Wealth de Vall Banc van augmentar l’any passat un 10%.

Aquest segment representa la majoria del volum de clients de l’entitat. La projecció de creixement en el servei de gestió de patrimonis, amb enfocament 'boutique', consolida l'entitat com un referent al pais.

El director general de l’entitat, José Luis Dorado, destaca que “amb aquests resultats Vall Banc demostra que té una posició de solidesa financera, i des d’aquest escenari continuem invertint en els serveis de Wealth Management tant en l’àmbit andorrà com valorant prudentment l’expansió en els mercats internacionals”. 

L’any passat Vall Banc va adquirir la plataforma Aladdin Wealth, desenvolupada per BlackRock, la gestora d’inversions més gran a escala global. Es tracta d’una eina potent i exclusiva per poder dissenyar i construir una cartera eficient,  adaptada a la tolerància al risc del client i als seus objectius d’inversió.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending