UxEE vol una residència d’avis a “preus socials”

La candidata Elisabet Zoppetti assegura que els padrins de la parròquia se senten “desatesos” i sense que se’ls cobreixi “les seves necessitats”

Membres d'UxEE a la zona del Falgueró.
Membres d'UxEE a la zona del Falgueró.

Unió X Escaldes-Engordany ha denunciat que, actualment, no es tenen en compte les necessitats dels padrins de la parròquia. Entre elles, la de disposar d’una residència els preus de la qual siguin socials. Per això, proposen que, des del comú, es treballi conjuntament amb Govern per poder impulsar un centre d’aquestes característiques.

Així ho ha apuntat la número 3 de la llista, Elisabet Zoppetti, que ha posat en relleu el retorn que han rebut en el porta a porta amb la gent gran així com amb les reunions mantingudes amb el col·lectiu. “Se senten molt desatesos, deixant de banda temes com el transport i el bus comunal, el neguit dels nostres padrins és saber on poden viure”, ha indicat, a la vegada que ha recordat que “les pensions que reben són molt minses i els preus de les residències són prohibitius per al 90-95% d’ells”.

Per això, ha reclamat que “s’ha d’estimular a Govern perquè juntament amb el comú es construeixi” una residència d’avis a preus socials. La candidata ha fet aquestes declaracions just al davant del terreny comunal del Falgueró on en el programa electoral proposen impulsar aquest centre que, de fet, aquest ha estat un dels neguits que més s’ha fet arribar a la candidatura durant aquests dies de campanya.

Per això, ha apuntat Zoppetti, “continuem pensant que és molt necessari tenir una residència pels nostres padrins a la nostra parròquia”. A més, ha afegit, “no hauria de ser una com les que ja hi ha en les quals es paguen uns preus desorbitats sinó que la nostra idea, i el que                portem al programa, és tenir preus adequats a les pensions i al poder adquisitiu dels nostres avis”.

Comentaris

Trending