Units pel Canvi demana desbloquejar les partides pressupostàries per avançar en la construcció del vial de Sant Julià

Travesset diu que "amb el nombre de persones que ens visiten de l’estat veí, és obvi i necessari que millorem molt més l’accés"

Els candidats d'Units pel Canvi a l'avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria.
Els candidats d'Units pel Canvi a l'avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria.
La candidatura d’Units pel Canvi de Sant Julià de Lòria demana que es desbloquegin les partides pressupostàries per avançar en la construcció del vial, i especialment arreglar el que seria la seva continuació des de la boca sud del túnel de la Tàpia. “Amb el nombre de persones que ens visiten de l’estat veí, és obvi i necessari que millorem molt més l’accés al Principat d’Andorra”, ha manifestat el candidat a cònsol major, Joan Travesset, que a més ha assegurat que “som conscients que per Sant Julià de Lòria serà una millora, però també ho serà pel conjunt del país”.

“Estem en eleccions comunals, però entenem que la política comunal no té sentit sense la política nacional”, ha manifestat Joan Travesset, que ha insistit en que “volem treballar conjuntament, amb aquest criteri de solidaritat que ha de venir per ambdues bandes, perquè d’una vegada per totes comencem a desbloquejar partides pressupostàries per seguir la construcció del vial, que permetria donar un altre aire a l’avinguda Francesc Cairat com a porta d’entrada d’Andorra”.

Així, el candidat a cònsol major s’ha compromès a que una de les primeres coses a fer si surten elegits sigui reunir-se amb el Govern, i concretament amb el ministeri d’Ordenament Territorial “per veure com ho podem arreglar”, perquè, a més, si es millora l’avinguda “també fa la vida més atractiva als ciutadans”.

D’altra banda, Travesset ha aprofitat l’ocasió de denunciar les obres que s’estan realitzant a l’entrada del poble, davant el cementiri, “on encara no he trobat ningú que hagi entès aquesta manera de fer obres”, ja que es tracta d’un espai estret i “no té sentit, que hi ha poc espai, anar-hi posant jardineres”. A més, el candidat a cònsol major, ha criticat que s’està provocant “una mena de cul de sac” en aquella rotonda. 

 

Comentaris

Trending