Units pel Canvi vol un centre de dia per a la gent gran de Sant Julià

El número 5 de la llista, Rubén Coelho ha explicat que també s’impulsaran d’ajuda a domicili per promocionar l’autonomia dels padrins

Membres d'Units pel Canvi a la Llar de Lòria.
Membres d'Units pel Canvi a la Llar de Lòria.

La candidatura d’Units pel Canvi ha defensat la necessitat de crear un centre de dia per a la gent gran de Sant Julià de Lòria. Així ho ha exposat el candidat número 5 de la llista, Rubén Coelho, durant la visita que han realitzat a la Llar de Lòria.

Des de la candidatura, s’ha volgut destacar que es tracta d’una mesura que donaria servei als padrins, ja que no caldria que es desplacessin cada dia fora de la parròquia. Aquest servei, a més, es complementaria amb altres d’ajuda a domicili per promocionar l’autonomia de la gent gran i allargar tant com sigui possible l’estada al propi habitatge.

“La gent gran és un actiu fonamental pel desenvolupament de la parròquia”, ha assegurat Coelho. Per tant, ha apuntat, “s’han de cuidar promovent aquelles iniciatives perquè es puguin integrar a les activitats del poble”. Així, a part del centre de dia i programes que s’orientin a l’envelliment actiu, Units pel Canvi també crearà el consell de gent gran, per escoltar les seves necessitats i els consells, fruit de la seva experiència.

Comentaris

Trending