Units pel Canvi reclama “solidaritat” a Govern amb Naturlàndia

Travesset es mostra “contrari” a què els animals estigui en captivitat

Membres d'Units pel Canvi a Naturlàndia.
Membres d'Units pel Canvi a Naturlàndia.

La candidatura d’Units pel Canvi defensa que Naturlandia ha de ser un projecte nacional. I això suposa que “hi ha d’haver també la solidaritat del Govern del país”, segons  ha manifestat el candidat a cònsol major, Joan Travesset. Des de la candidatura es considera, a més, que cal donar, “un nou impuls” al parc temàtic”.

Així, segons ha explicat Travesset, el primer de tot serà “un canvi de direcció”. El cap de llista ha defensat que Naturlàndia hauria de ser com la de les estacions d’esquí alpí, Caldea o d’altres, “fixa al país”. Un segon pas estaria relacionat amb la gastronomia, de la que cal tenir més cura, segons ha exposat el candidat a cònsol major. I finalment, s’hauria de “fer una diagnosi de totes les instal·lacions”, i de manera especial del parc d’animals. En aquest punt, Travesset ha volgut aclarir que són “contraris al fet que els animals estiguin en captivitat”.

Finalment, el cap de llista també ha exposat que es vol, “de forma innovadora, treballar la coordinació, realització i recerca de l’efecte que pot tenir la massa forestal del nostre bosc de la Rabassa en la salut i el benestar de les persones”.

Comentaris

Trending