Units pel Canvi proposa tancar al trànsit entre la plaça de la Germandat i el carrer de les Escoles

El projecte s’emmarca en la voluntat de “convertir les ciutats en centres més urbans” i així revitalitzar l’economia

Alís, amb altres membres d'Units pel Canvi.
Alís, amb altres membres d'Units pel Canvi.

La candidatura d’Units pel Canvi proposa fer per a vianants el tram de l’avinguda Verge Canòlich que transcorre entre la plaça de la Germandat i el Centre Esportiu, on desemboca el carrer de les Escoles. La iniciativa, ha explicat el segon suplent de la llista, Gerard Alís, “serviria per donar espai als vianants, fer zona de campus universitari, i, per tant, donar vida”.

Segons ha explicat l’exconseller general, el projecte s’emmarca en un “punt clau i important” del programa de la formació, que consisteix a “fer unes ciutats més urbanes”. Per això, “hem en espais segurs destinats a les persones, amb una mobilitat controlada amb zones per a vianants i verdes”. Alís ha defensat que la proposta “és factible”, ja que és un tram que es talla al trànsit tot sovint.

La idea s’acompanya de la negociació amb els propietaris de les parcel·les buides de just davant la plaça de la Germandat per “poder convertir-les en zones verdes, un espai enjardinat”, segons ha explicat el candidat número 14 d’Units pel Canvi.

Tot plegat permetria “una mica de reactivació econòmica”, ha argumentat Alís, ja que “embellir la parròquia, fer que la gent se senti a gust i surti al carrer, doncs també pot impulsar el comerç de la zona”. En definitiva, és un projecte que  creiem clau, i que en aquesta zona podrà donar vida a la parròquia”, a més de generar “un punt neuràlgic que podria revitalitzar el centre de Sant Julià de Lòria”, segons ha conclòs Alís.

Comentaris

Trending