Units pel Canvi pretén revertir la situació de Sant Julià de Lòria

Consideren que és una parròquia deprimida i que ha perdut vitalitat

El candidat a cònsol major d'Units pel Canvi, Joan Travessset durant el míting d'aquest dijous.
El candidat a cònsol major d'Units pel Canvi, Joan Travessset durant el míting d'aquest dijous.
Units pel Canvi (PS Independents) pretén revertir la situació de Sant Julià de Lòria. Consideren que és una parròquia deprimida i sense vitalitat. L'objectiu de la candidatura progressista és la qualitat de vida dels ciutadans, així com un canvi de direcció a Naturlandia i l'oposició total a les inversions faraòniques. La formació ha celebrat aquest dijous el seu míting a l'Auditori Rocafort del Centre cultural i de congressos lauredià.

La reversió de Sant Julià de Lòria passa, en paraules del candidat a cònsol major, Joan Travesset per l'embelliment del poble i per fer-lo més sostenible. "Hem de fer un poble amable i atractiu" i ha demanat la solidaritat del govern "tenint en compte que som la porta d'entrada a Andorra".

El lema és una parròquia per a tothom "perquè ens importen les persones.  A partir d’aquí, es vol una parròquia i uns pobles embellits: verds, nets, acurats, accessibles i amb facilitats per a les persones amb diversitat funcional, “on tots plegats puguem conviure molt millor”. Ha qualificat les finances comunals d'"opaques" i ha anunciat que "nosaltres les volem més transparents". En relació a la seva candidatura ha destacat que "una altra manera de fer política és possible i s'ha de sortir pensant en totes les persones".

Joan Travesset també ha tingut paraules d'agraïment pel jovent que l'acompanya en la llista i ha apuntat la possibilitat de construir una piscina descoberta "aprofitant que som la parròquia del sud i que hi ha molt sol" i en referència a la direcció de Naturlandia ha subratllat que "volem un altre tipus de direcció que estigui tota la setmana al país i no com ara". 

Maria Carme Sánchez, la candidata a cònsol menor, ha indicat que "Units pel Canvi no vol fer volar coloms i ens basem en projectes que toquen de peus a terra i no en obres faraòniques". Ha mostrat un no rotund a la tirolina, entre els aplaudiments dels assistents, i ha detallat alguns dels punts del programa com una borsa d'habitatge, la supressió del tancat d'animals de Naturlandia, l'ampliació dels busos als quarts o un hospital de dia per a la gent gran de la parròquia. Ha criticat el govern "que no dona suport al poble però que dona suport a Desperta Laurèdia" i ha tingut un recordatori pel deute comunal "que tots sabem qui el va generar".

L'acte ha estat presentat pel primer secretari del PS, Gerard Alís. Ha culpat l'estat de la parròquia a la situació finançera del comú i ha definit la candidatura com "l'única progressista" i que té "un projecte de parròquia pensat en i per les persones que viuen a Sant Julià de Lòria" amb una llista "equilibrada que combina experiència i renovació". Alís ha acabat la seva intervenció dient que "el canvi ha començat a Sant Julià".

Comentaris (3)

Trending