Units pel Canvi pensa ampliar el passeig del Riu de Sant Julià des de la frontera fins a Aixovall

La número 2 de la llista, Carme Sánchez, deixa clar el ‘no’ al projecte del ràfting: “El Gran Valira no es el Noguera Pallaresa”

Comentaris

Sánchez i altres membres d'Units pel Canvi, al passeig del Riu.
Sánchez i altres membres d'Units pel Canvi, al passeig del Riu.

La candidatura d’Units pel Canvi proposa ampliar el passeig del Riu, allargar-lo i que travessi tota la parròquia, “fins a la frontera i a Aixovall”. Així ho ha explicat la candidata a cònsol menor, Maria Carme Sánchez, qui ha defensat que el projecte és assumible, “es pot fer perfectament”, com a mínim per fases.

La número dos ha assegurat que es tracta d’un passeig “mot agradable i interessant”. Per exemple Sánchez ha explicat que a l’hivern s’hi poden veure becades i ànecs i que a l’estiu “és fresquet”. Per això, Units pel Canvi contempla que es pugui “aprofitar l’altre marge del riu” per fer-hi algun mirador i berenadors, perquè en “puguin gaudir totes les famílies”. El primer pas, però, seria arreglar-lo a nivell de baranes, ja que les actuals “no les considerem adequades” i del terra.

D’altra banda, Sánchez ha recordat que “el Gran Valira no és el Noguera Pallaresa”. D’aquesta manera ha deixat clar que des de la candidatura d’Units pel Canvi es veu inviable ambientalment i econòmica el projecte per practicar ràfting a Sant Julià de Lòria.

Comentaris

Trending