Units pel Canvi incrementarà la freqüència de pas del Quart Bus a un mínim d’un cada hora

Cucalón defensa que “la gent que viu als quarts tenen el mateix dret que la gent del poble de baix

Cucalón, Navarro i Travesset aquest divendres a Aixirivall.
Cucalón, Navarro i Travesset aquest divendres a Aixirivall.

La candidatura d’Units pel Canvi vol fomentar el transport públic. En el darrer dia de campanya, proposa millorar el servei del Quart Bus incrementant-ne la freqüència a un mínim d’un cada hora, i en hores punta, d’entrada i sortida de les feines i l’escola, a cada quart d’hora aproximadament.

Així ho ha explicat el candidat Josep Maria Cucalón, que ocupa la tretzena posició de la llista laurediana. A més, per fomentar l’ús d’aquest servei, també es dissenyaran tarifes “especials” de cara a facilitar que els joves i estudiants en facin ús. Es tracta, en definitiva, “d’acostumar-nos a agafar el transport públic en comptes d’anar amb el cotxe privat, això fa, en conjunt, una Andorra més sostenible”, ha defensat Cucalón.

A aquesta mesura, que també s’emmarca en la voluntat de construir ciutats amables i d’estar “al servei de la gent”, cal sumar-hi “la revisió de tot el que és la seguretat” en l’àmbit de la mobilitat als quarts. El número 13 d’Units pel Canvi (PS Independents) ha explicat que es tracta de senyalitzar més i millor, i fer l necessari per “aportar seguretat al poble”. En aquest sentit, ha posat l’exemple d’Aixirivall, on només s’hi troba un pas de vianants, que està pràcticament esborrat i al mig d’un revolt amb poca visibilitat per als conductors. Igualment, ha demanat revisar l’enllumenat públic, perquè hi ha carrers a les fosques.

Per Units pel Canvi, es tracta, en resum, de donar als quarts els mateixos serveis que es donen al poble de Sant Julià de Lòria, perquè “la gent que viu als quarts tenen el mateix dret que la gent del poble de baix”, ha conclòs Cucalón.

 

Comentaris

Trending