Units pel Canvi considera que Sant Julià ha de ser la millor porta d'entrada a Andorra

JoanTravesset diu que treballaran per una parròquia per a tothom i on el mes important són les persones

Comentaris

La candidatura d'Units pel Canvi.
La candidatura d'Units pel Canvi.
Units pel Canvi ha presentat la seva candidatura a les eleccions comunals amb un equip format per gent jove i veterana amb membres del PS i no adscrits a cap formació política. El seu cap de llista, Joan Travesset diu que seran una opció de canvi, progressista i que treballaran per una parròquia per a tothom. El candidat a cònsol major ha assegurat que "cal una atra gestió per al bosc de la Rabassa amb propostes innovadores".

Units pel Canvi té un projecte d'embelliment de Sant Julià de Lòria, amb una parròquia més neta, més verda i que faciliti la mobilitat de les persones. "Ha de ser la millor porta d'entrada a Andorra", ha afirmat Joan Travesset. Ha afegit que s'ha d'aconseguir que les finances comunals siguin sostenibles i replantejar Naturlandia. "És important no posar en marxa projectes faraònics" i ha indicat que esten oberts a la inversió privada. Han anunciat que si surten escollits revisaran totes les instal·lacions comunals i especialment el centre esportiu. També volen convertir Sant Julià en la capital universitària i de formació professional.

El seu projecte comença per les persones. "Ha de ser un poble amable, on la gent tingui ganes de sortir al carrer i les entitats socioculturals s'han de sentir recolzades", ha comentat el cap de llista que ha fet bandera de la transparència i ha definit l'equip "com un grup de gent que creiem que hi ha una altra manera de fer política. Ha arribat l'hora del canvi. Estem units i desitgem aquest canvi".

Travesset s'ha referit també al sistema electoral que ha qualificat de "certa perversitat" i que provoca que es facin pactes abans de les eleccions i no després. Sobre les negociacions amb Desperta Laurèdia per a una candidatura conjunta ha destacat que "hi van haver reunions on ens vam implicar al màxim però no va ser possible arribar a un acord. Però aquí estem".

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending