Unió Laurediana detecta un empitjorament del clima laboral entre el personal comunal

Majoral aposta per recuperar les taules de treball internes, crear una àrea transversal de recursos humans i fomentar una major cooperació entre departaments

-
-
Unió Laurediana preveu dur a terme diverses accions al comú amb la voluntat que el personal de la corporació treballi més de gust i amb una major coordinació entre ells. La formació que encapçala Josep Majoral ha detectat una certa degradació en el clima laboral els darrers anys. Per això l’objectiu d’UL terceravia és crear una àrea transversal de recursos humans, recuperar les taules de treball internes i fomentar una major cooperació entre departaments.  

Per a Majoral, "l'essència del comú són els seus treballadors i treballadores”. Per al candidat a cònsol major d’UL "s'ha de crear el departament de Recursos Humans i fomentar les formacions a totes les àrees”. Per al líder de la formació laurediana que “el treballador se senti a gust és fonamental, és la cara del comú”. Així, i com s’ha dit, s’imposa recuperar les taules de treball internes i donar les eines necessàries al personal dels diferents departaments per dur a terme les seves tasques. 

Per a la candidatura d’Unió Laurediana les reunions de tècnics per poder coordinar i col·laborar entre departaments és molt important per tenir un millor clima laboral. El candidat de la formació ha posat èmfasi en què "la comunicació interna és imprescindible i cal col·laborar amb l'associació de treballadors"

 

Comentaris

Trending