Una setmana de temps per aquells que vulguin optar a una plaça de duaner

Funció Pública recorda que divendres que ve finalitza el termini per presentar candidatura per un dels dotze llocs de nova creació

Agents de duana en una formació.
Agents de duana en una formació. ARXIU
Una setmana de marge per presentar candidatura i dotze llocs de duaner en joc. Aquestes són dues de les variables del concurs obert pel ministeri i la secretaria d’Estat de Funció Pública i Simplificació de l’Administració. L’edicte és extern i les dotze places de funcionari, vacants i de nova creació, d’agents de duana estan adscrites al departament de Tributs i Fronteres i que s’emmarca dins l’àrea de despatxos fronterers de la Duana. 

Govern ha insistit aquest divendres en recordar una convocatòria acordada per edicte del 9 de desembre i publicada al BOPA dos dies després, fet que fa pressuposar que no hi ha gaire candidats que vulguin ocupar les esmentades places. Algunes de les condicions que cal tenir en comte és que els aspirants tenen fins al pròxim divendres 27 de desembre per fer arribar les seves sol·licituds al Servei de Tràmits de Govern. Hauran d’acreditar la nacionalitat andorrana, tenir entre 18 i 30 anys, diploma de Batxillerat Professional en secretariat multilingüe o equivalent, nivell mínim de B2 en català i permís de conduir. Als candidats se’ls avaluarà mitjançant proves físiques i mèdiques, exàmens professionals i psicotècnics, proves de llengua i una entrevista.

Comentaris (1)

Trending