Una psicòloga especialista en recursos humans i addiccions serà la número 2 d’Afers Socials

Després de diverses renúncies, finalment el Govern aprovarà aquest dimecres el nomenament de Teresa Milà com a secretària d’Estat

-
-
Una psicòloga especialista en recursos humans però amb una sòlida formació sobre patologies infantils i juvenils i també sobre conductes addictives serà finalment la secretària d’Estat d’Afers Socials. Després de rebre diverses carbasses, el ministre d’Afers Socials, Habitatge i Joventut, Víctor Filloy, hauria trobat finalment la seva número 2 en matèria social. Es tracta de la psicòloga fins ara al sector privat Teresa Milà, que hauria de ser nomenada per al càrrec aquest dimecres mateix.

La recerca de la número 2 del ministeri de Filloy ha estat molt intensa i, de fet, si han involucrat diversos ministres i alts responsables de l’executiu després de veure com tot i les nombroses propostes fetes -com a mínim quatre abans del sí de Milà- es rebien constants refusos. Finalment, la terapeuta resident a la Massana tot i que laboralment lligada sovint a projectes a l’estranger, hauria acceptat l’encàrrec amb molt d’entusiasme.

Teresa Milà ha treballat darrerament com a psicòloga en atenció a persones amb drogodependències. És una de les seves especialitats, encara que la base de la seva formació i desenvolupament professional s’ha centrat durant molt temps en els recursos humans i la potenciació del capital humà. Entre altres, va estar durant prop de vuit anys lligada a Avança Grup com a directora de gestió de persones, primer, i com a gerent. I encara amb anterioritat havia treballat al grup hoteler andorrà Hotansa com a tècnica de recursos humans.

Comentaris (9)

Trending