Una enginyera informàtica recopila en una web tots els serveis en línia que s’ofereixen al país

La resident polonesa Kalina Minkiewicz recondueix el portal que tenia dissenyat i anima tots els establiments a fer-li arribar les seves propostes si les tenen

-
-
Una enginyera informàtica polonesa resident al Principat està recollint en una pàgina web tots aquells serveis oferts al Principat als quals es pot accedir en línia i que, en el cas que sigui necessari i estigui permès, els poden fer arribar al domicili de qui els pretengui. Kalina Minkiewicz va posar en marxa ara fa uns mesos el portal andorraofertas.com que ara ha afegit un apartat que voldria fer créixer amb l’aportació voluntària de totes aquelles persones que li puguin fer arribar nous serveis que poden ajudar la ciutadania a passar les hores de confinament.

andorraofertas.com recollia ofertes de tota mena d’activitats que poguessin ser d’interès tant pels turistes com pels residents al Principat. Des d’ofertes comercials a activitats culturals i esportives. El nou apartat que ara s’ha posat en marxa es centralitza en ofertes a les quals aquests dies es poden accedir ‘on line’. “No només per comprar el menjar, que pot ser el més típic, sinó també activitats pels nens de tota mena o classes de zumba, de ioga o de l’activitat esportiva que sigui”, explica Kalina.

Cada dia, la informàtica repassa les xarxes per intentar trobar nous serveis que ‘fets’ des del Principat s’ofereixin a través de les xarxes telemàtiques. Cada dia, doncs, el portal va creixent, però per a Minkiewicz seria més fàcil, reconeix, que se li anessin fent arribar les propostes per anar-les recopilant totes elles. “L’objectiu és arribar al màxim possible”, explica. Les propostes es poden fer arribar al correu electrònic and.oferta@gmail.com.

Comentaris (2)

Trending