Una altra parella detinguda per agredir-se mútuament al domicili

En un evident estat d’embriaguesa tots dos, la dona va mossegar l’home i ell s’hi va tornar a cops

Recreació d'una discussió conjugal.
Recreació d'una discussió conjugal.
El confinament comença a passar factura a moltes parelles. I si a això se li afegeix la baixa activitat delictiva per raons evidents, els casos de violència de gènere o domèstica prenen més rellevància. Amb els mitjans disponibles, la policia ha d’intervenir aquests dies en multitud de conflictes veïnals i discrepàncies conjugals. La darrera d’aquestes, la matinada de divendres, va acabar amb l’arrest dels dos integrants d’una parella d’uns trenta anys.

Segons les fonts consultades, els dos components de la parella van començar a discutir cada vegada més iradament i amb un nivell d’alcoholèmia cada cop més notable. De fet, quan la patrulla que va ser alertada i va arribar a lloc, l’estat d’embriaguesa dels dos conjugues era ben evident. Després d’un petit interrogatori no pas exempt de certa dificultats, els agents van acabar arrestant tots dos.

Aparentment, i enmig d’una discussió cada vegada més pujada de to, la dona es va llançar a mossegar l’home i aquest va respondre amb uns quants cops. Com a part de la condemna, que les fonts no han pogut precisar, s’hauria dictat el distanciament entre els dos membres de la parella, amb la qual cosa la dona, segons les esmentades fonts, hauria hagut de buscar-se un domicili diferent al que va ser l’escenari de l’incident.

Uns grams de marihuana

Unes hores abans de la detenció per violència en l’àmbit de la llar, la policia també va detenir un jove al qual se li van comissar uns pocs grams de marihuana que duia en dues bossetes diferents. L’home va passar la nit al despatx central de la policia i ahir va ser posat a disposició judicial, recuperant la llibertat després d’un judici ràpid i sense que la pena imposada comportés el seu ingrés al centre penitenciari.

Comentaris (1)

Trending