Un incident en una sauna del Comunal fereix un operari del comú

L’home intentava ventilar la instal•lació, de la qual sortia fum pel que tot apunta ha estat una mala combustió i l’ha inhalat fet que li ha provocat una intoxicació lleu

-
-

Un treballador ha resultat ferit lleu com a conseqüència d’un incident ocorregut aquest matí a una de les saunes de l’Estadi Comunal Joan Samarra d’Andorra la Vella. De la instal·lació sortia fum, fet que ha aixecat les alarmes i ha obligat a intervenir el cos de bombers. L’home ha estat atès per inhalació del fum però tot ha quedat en un ensurt.

Els fets han tingut lloc passades les nou del matí quan la víctima es trobava a un dels vestuaris de la instal·lació. Allà, ha vist com d’una de les saunes, que fa dos anys que no està oberta al públic, sortia fum. Quan ha provat de ventilar la zona és quan hauria inhalat una mica del mateix i hauria patit una lleu intoxicació.

Cap a la zona s’hi ha desplaçat de seguida efectius de bombers, que han controlat la situació. El treballador ha estat atès al mateix indret pels serveis mèdics, que han diagnosticat una inhalació lleu de fum.

Des del comú d’Andorra la Vella s’ha informat que, malgrat l’incident, els serveis de l’Estadi Comunal romanen oberts amb normalitat i els usuaris en poden fer l’ús habitual.  Pel que fa a les saunes, s’ha explicat que són instal·lacions que fa dos anys que estan tancades al públic. Per ara, es desconeixen les causes que han originat el sinistre, si bé tot apunta que la combustió s’hauria produït per un reescalfament del sistema elèctric.  

Etiquetes

Comentaris

Trending