Tres dotacions de bombers continuen treballant en l’incendi que afecta des de dissabte una granja de la Seu

El foc es va propagar per pneumàtics i bales de palla i a banda d’alimentar les flames va provocar una enorme columna de fum visible des de diversos punts del pla de l’Urgellet

Un dels camions que participa en les tasques d'extinció.
Un dels camions que participa en les tasques d'extinció.
Tres dotacions dels bombers de la Generalitat continuen treballant aquest diumenge per extingir del tot l’incendi que es va declarar a mitja tarda de dissabte en una granja de vaques de la Seu. La presència de palla i pneumàtics ha dificultat la tasca dels agents del cos d’extinció d’incendis català. El foc estaria controlat però cal sufocar les flames.

La granja afectada, cal Peret de la Masovera, està situada al quilòmetre dos de la carretera LV-4008. Els materials que hi havia a la zona van contribuir a la propagació ràpida de les flames. De fet, la presència per exemple dels pneumàtics, va provocar una important columna de fum visible des de tot el pla d’Urgellet i fins i tot quilòmetres més enllà. Després d'una primera intervenció inicial d'un sol camió en rebre l'avís, i veient que la situació es podia complicat, en les tasques per controlar el foc hi van participar durant la jornada de dissabte cinc camions de bombers i, mentre va ser possible, un helicòpter.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending