Un grup de mares de l’Inter d’Escaldes homenatgen el futbolista difunt penjant samarretes en finestres i balcons

La defunció de Marcelo Ruiz i la seva mare arran de l’incendi que hi va haver dissabte a l’avinguda Carlemany ha causat una autèntica commoció

-
-
Un grup de mares de jugadors de l’Inter d’Escaldes ha impulsat aquest divendres una iniciativa en senyal de dol i homenatge al jove futbolista mor, com la seva mare, arran de l’incendi que hi va haver dissabte en un pis de l’avinguda Carlemany. Diferents balcons i finestres de les parròquies centrals han aparegut aquest migdia amb samarretes del club penjades.

La iniciativa ha estat totalment espontània arran de la commoció que ha suposat la defunció de Marcelo Ruiz, de 16 anys, jugador de l’equip cadet del club des del març de l’any passat. Hi ha una trentena d’habitatges, segons que té ara mateix controlat l’entitat, amb les samarretes amb ratlles verticals blaves i negres o negres del tot, com la segona equipació, penjades. La iniciativa s’esta difonent per les xarxes amb molta rapidesa.

L’entitat s’ha posat a disposició de la família per si pot donar alguna mena de suport. Alhora, s’estan preparant accions de record i tribut per anar difonent a les xarxes socials atès que el moment d’excepcionalitat sanitària, ara per ara, impedeix fer qualsevol altre tipus d’homenatge. Sí que és cert que el club, en el moment que es pugui reprendre l’activitat esportiva, farà algun gest per visualitzar la seva commoció.

 

Comentaris (1)

Trending