Un cotxe s'estavella contra una parada de bus a Sant Julià

El conductor i únic ocupant del vehicle ha resultat ferit lleu de l'impacte; l'accident ha causat sobretot danys materials molt visibles a la marquesina

-
-
Al voltant de dos quarts d'onze d'aquest dimecres al matí, un vehicle ha impactat contra la marquesina d'una parada de bus situada just al davant d'un centre comercial del terme de Sant Julià de Lòria i seguidament ha topat contra dos turismes que es trobaven en aquell moment estacionats prop del lloc on s'ha produït l'accident. No és el primer cop que en aquest punt es produeixen accidents.

El cotxe que s'ha estavellat, un Volkskwagen Golf amb matrícula andorrana, ha sortit de la carretera i ha impactat primer contra la parada de bus i després contra dos cotxes que estaven aparcats davant de la farmàcia del centre comercial. Finalment, ha quedat encastat de cara al mur de l'edifici entre els dos vehicles, també amb matrícula andorrana, amb qui havia xocat.

El conductor i únic ocupant del vehicle de 49 anys i resident al Principat ha resultat ferit lleu. I l'accident ha causat danys materials tant als dos turismes estacionats – un Audi SQ5 i un Renault Clio – i sobretot al propi cotxe del conductor, així com a la marquesina que ha quedat destrossada amb un escampat de vidres per terra, fruit de l'impacte. 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending