Tres ocupants d'un cotxe andorrà resulten ferits de consideració en un accident mortal a la recta de Bassella

El sinistre que ha involucrat tres vehicles està causant enormes retencions a la C-14, que hores d’ara es manté tallada

Mossos d'esquadra i equips sanitaris intervenint en l'accident, aquesta tarda.
Mossos d'esquadra i equips sanitaris intervenint en l'accident, aquesta tarda.
Un vehicle amb matrícula andorrana s’ha vist involucrat en un accident que ha afectat dos turismes més a la C-14, a la recta de Bassella, i ha causat una víctima mortal. Els tres ocupants del cotxe matriculat al Principat han resultat ferits de consideració -encara que en principi no revestien especial gravetat- i han hagut de ser traslladats cap a l'hospital Arnau de Vilanova. El difunt és el conductor d'un dels altres automòbils, tots dos espanyols.

El sinistre s'ha produït vers les 6 de la tarda en un tram d'elevada sinistralitat. Per causes que es desconeixen i que els mossos d'esquadra estan investigant, un dels vehicles implicats en el xoc múltiple que circulava en direcció sud -és a dir, d'Andorra cap a Lleida- hauria envaït el carril contrari. A conseqüència d'aquesta acció, s'hauria produït la col·lisió, que ha obligat inicialment i durant més d'una hora a tallar la via en els dos sentits de la marxa, fet que ha provocat retencions de fins a vuit quilòmetres.

En el cotxe andorrà, segons les primeres dades, hi viatjaven, en direcció nord, és a dir, cap al Principat, dos adults i un menor que haurien resultat ferits de consideració. L'avaluació de les lesions, però, encara és molt prematura però no indicava una gravetat severa. En tot cas, i segons fonts del cossos intervinents, amb helicòpter -dos aparells s'han desplaçat fins al lloc dels fets- haurien estat traslladats cap a l'hospital Arnau de Vilanova.

La persona que ha resultat difunta i respecte de la qual poca cosa han pogut fer els equips de salvament que s'han traslladat fins a l'indret que hi ha hagut el sinistre, conduïa un Volkswagen Golf matriculat a l'Estat espanyol que com un altre vehicle de la mateixa nacionalitat s'ha vist implicat en el xoc. El quart ferit, sobre el qual no s'ha determinat amb quin automòbil viatjava, hauria estat enviat cap al centre hospitalari Parc Taulí de Sabadell.

Etiquetes

Comentaris

Trending