Un bou envesteix i fereix una dona al centre del Pas de la Casa

Després de l’incident i de les crítiques pel fet que el bestiar boví campa amb total llibertat pel cap del Port i accedeix després al nucli urbà, aquest dijous tots els animals han estat retirats

-
-
Una veïna del Pas de la Casa ha denunciat a través de les xarxes socials la lesió soferta després que un bou l’envestís al bell mig de la localitat encampadana. Tot i fer-la caure a terra després de fer-la picar contra les instal·lacions d’una terrassa exterior d’un establiment de restauració, la dona només va haver de lamentar com a principal dany una ferida en la part superior d’una mà que va necessitar de punts de sutura.

El fet va passar fa un parell de dies al conegut com el carrer de les pistes. El bou passejava amb tota la tranquil·litat del món, amb més ferm, això sí, i davant l’estupefacció de la dona i almenys d’un acompanyant li va etzibar un cop de cap que la va fer anar a parar a terra. La dona va penjar al seu perfil de Facebook una gravació del moment i dues fotografies de la ferida que il·lustren aquesta informació.

La dona es queixava en el seu ‘post’ que el bestiar campi lliurement pel port d’Envalira i que acabi accedint lliurement també en el nucli urbà. De fet, fa poques setmanes ja hi va haver un accident de circulació en atropellar al cap del port un vehicle una vaca. La veïna del Pas lamenta que ningú no actuï per posar una mica d’ordre. “Fins que no passi alguna cosa greu ningú farà res? Sembla molt graciós i de vídeos de primera, però si un dia agafa un nen veurem que passa…”, escriu la dona.

 

Casualitats de la vida o ben segur que no, aquest dijous, segons altres fonts veïnals del Pas, ha estat retirat tot el bestiar que campava amb total llibertat. D’incidents (perquè a vegades no han arribat ni a accidents) de trànsit diversos estius n’hi ha hagut diversos per culpa del bestiar boví, fet que ja havia generat fortes crítiques i demandes d’alguna actuació.

Comentaris

Trending