Un atropellament fereix una jove i obliga a tallar durant una bona estona el trànsit a Prat de la Creu

El sinistre ha succeït poc després d’un quart de set de la tarda just al davant de l’aparcament comunal exterior Parc Central 2

-
-
Una moto i un cotxe s'han vist implicats en l'atropellament d'una vianant vers un quart de set de la tarda al carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella. L’accident ha ocasionat ferides a una jove de 17 anys que creuava la via i que ha estat traslladada al centre hospitalari. En concret, que ha ocorregut en front de l’aparcament exterior Parc Central 2, ha obligat a tallar la circulació durant una bona estona a l’esmentat vial per tal que els serveis d’emergència poguessin fer la seva feina.

En el sinistre s’hi hauria vist implicat, en primer lloc, una motocicleta Suzuki Burgman 650, que hauria estat la que hauria protagonitzat un atropellament per causes que l’atestat policial haurà de determinar. Un Renault Megane de color negre també s'hi hauria vist involucrat de retruc. La dona aparentment creuava el carrer a l'altura del número 15 del vial. En tractar-se d’una zona molt cèntrica i transitada, el fet ha reunit un bon nombre de curiosos alhora que el tall del trànsit ha causat certes retencions.

Etiquetes

Comentaris

Trending