Un accident mortal talla tres hores la carretera amb França

Un cotxe ha topat contra un camió que anava en sentit Andorra

La corba on ha tingut lloc l'accident.
La corba on ha tingut lloc l'accident.
Una noia de 20 anys de nacionalitat francesa ha mort aquest dilluns a la tarda en un accident que ha tingut lloc a la RN20 al seu pas per la població de Lassur, a prop de Tarascó. El cotxe que conduia ha envaït el carril contrari i ha topat contra un camió frigorífic que anava en sentit Andorra. L'accident ha provocat grans retencions ja que la carretera ha estat tallada tres hores.

L'embús ha estat considerable en els dos sentits de la marxa ja que en aquella zona francesa són les vacances escolars de Tots Sants, L'accident ha tingut lloc en un revolt que és un autèntic punt negre de la RN20 com ha denunciat en diverses ocasions l'alcalde de Lassur, Richard Martinez.

Fins al lloc dels fets s'han traslladat ambulàncies i bombers de les poblacions més properes com Foix i la carretera ha estat tallada entre quarts d'una i les quatre. Des de l'inici de l'any, nou persones han mort a les carreteres de l'Arieja.

En aquest mateix revolt, el mes de juny del 2018, van morir dues persones en un  xoc entre un cotxe i un autocar. Aquest vehicle venia de la població francesa de La-Seyne-sur-mer i es dirigia cap al Principat.

 

 

Comentaris

Trending