Últim adéu aquest dimecres a la tarda a l’auxiliar d’infermeria morta quan assistia a un festival de música electrònica

La sala de vetlles de Prat de la Creu acollirà el comiat de Sara El Almi Jami entre les 4 i les 8 i sense cap tipus de cerimònia concreta

La noia va ser atesa de forma infructuosa al CAP de Mollerussa.
La noia va ser atesa de forma infructuosa al CAP de Mollerussa.
La sala de vetlles ubicada al carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella acollirà aquest dimecres entre les 4 i les 8 de la tarda l’acte de comiat de l’auxiliar d’infermeria de l’hospital que diumenge a primera hora del matí va acabar morint després de perdre el coneixement mentre assistia a un festival de música electrònica en un parc de Mollerussa. Aquell qui ho vulgui podrà donar l’últim adéu a Sara El Almi Jami, de 28 anys, sense que hi hagi cap cerimònia concreta prevista.

Una urna amb les cendres de la noia, la desaparició de la qual ha commocionat el centre hospitalari de Nostra Senyora Meritxell, presidirà la vetlla. D’entrada no es preveu cap altre acte en record de l’auxiliar d’infermeria, que atenia diversos departaments de l’àrea d’hospitalització com per exemple el de pacients de curta estada. El Almi, un germà de la qual també presta servei a l’hospital, era coneguda per la seva vitalitat, alegria, bon humor i energia. 

La noia, que va costar d’identificar perquè anava indocumentada, assistia al festival ‘The End of the World’ que per primera vegada aplegava una cinquantena de discjòqueis durant el cap de setmana a la capital del Pla d’Urgell. Els mossos d’esquadra van rebre l’alerta de la situació vers 3/4 de 8 del matí de diumenge. La noia havia caigut inconscients prop dels lavabos del recinte on es feia el festival una estona després de sentir-se malament. 

Les primeres atencions al lavabo mateix i els intents per salvar-li la vida al centre d’atenció primària (CAP) de Mollerussa van resultar infructuosos. En no haver-hi indicis de criminalitat, els resultats de l’autòpsia practicada quedaran entre les autoritats judicials i la família. Per tant, les causes que van originar l’aturada cardíaca de la noia restaran en la intimitat familiar. El pare d’El Almi va morir fa uns anys a causa d’una cardiopatia.

 

-

Relacionat

Commoció a l’hospital per la mort d’una auxiliar d’infermeria de 28 anys mentre assistia a un festival de música electrònica

Comentaris

Trending