Commoció a l’hospital per la mort d’una auxiliar d’infermeria de 28 anys mentre assistia a un festival de música electrònica

La noia es va sentir indisposada la matinada de dissabte a diumenge durant un certamen a Mollerussa i les atencions mèdiques que va rebre van ser infructuoses

-
-
L’hospital Nostra Senyora de Meritxell ha rebut commocionada aquest matí la mort d’una auxiliar d’infermeria de 28 anys, que es va sentir indisposada la matinada de dissabte a diumenge mentre assistia a un festival de música electrònica a Mollerussa. Malgrat que els serveis d’emergència que hi havia al recinte on se celebrava la festa van dur a terme una primera atenció a la jove als lavabos mateix de l’indret i després va ser traslladada al centre d’atenció primària (CAP) de la població lleidatana no es va poder fer res per salvar la vida de la noia.

Diverses fonts han confirmat que hi ha un abatiment generalitzat al centre hospitalari per la mort de la jove, de nacionalitat andorrana i un germà de la qual també treballa a l’hospital. Una vegada s'ha practicat l'autòpsia a la jove i s'han fet les proves forenses pertinents, el cos serà incinerat. És possible que es dugui a terme algun acte de comiat al Principat però, ara per ara, no està previst. L’avís de la defunció de la jove l’haurien rebut els mossos cap a les 8 del matí d’aquest diumenge. La policia catalana va haver de fer indagacions per poder saber la identitat de la difunta atès que anava indocumentada.

Els mossos van contactar amb la policia andorrana i no hi ha cap dubte sobre la identitat de la mateixa. La policia catalana va descartar que hi hagués indicis de criminalitat i hauran de ser les diferents proves forenses que es facin i les que ja s’han fet les que determinin què va causar l’aturada cardiorespiratòria que va portar a la defunció de la jove. Fonts oficials de la policia catalana han assegurat que el dossier s'ha tramès a l'autoritat judicial i les circumstàncies exactes de la mort de la noia quedaran en la intimitat familiar a no ser que de les proves practicades se'n desprenguin alguns elements que s'haguessin de tornar a investigar, circumstància que no es preveu.

L'auxiliar d'infermeria andorrana participava com a assistent al festival ‘The End of The World’ que per primera vegada es feia a Mollerussa després de diverses edicions en comarques tarragonines. El certamen de música electrònica, que ha aplegat més de 50 discjòqueis de diversos països durant tot el cap de setmana, se celebrava al Parc de la Serra de la capital del Pla de l’Urgell. Ben entrada la matinada de dissabte a diumenge, la jove andorrana es va sentir malament i es van produir uns moments de molta tensió al recinte quan a tocar dels lavabos la noia va caure inconscient i no reaccionava a cap estímul. El integrants del servei preventiu d’ambulàncies van practicar una primera assistència a la noia als lavabos mateix del lloc on se celebrava el festival i després va ser traslladada al CAP de Mollerussa. 

Es va arribar a posar apunt un equip del SEM per mirar de desplaçar la noia a un centre sanitari de més nivell per poder prestar una atenció millor, però ja no s’hi va ser a temps i la noia, de 28 anys i molt ben valorada per la seva professionalitat al centre hospitalari andorrà, va acabar perdent la vida. Després, la policia catalana va haver d’activar els recursos necessaris per poder determinar la identitat de la noia i descartar que la mort hagués estat de naturalesa violenta.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending