Vuit de cada deu llits dels hotels oberts han estat ocupats la primera setmana d’agost

La Unió Hotelera recorda que tres setmanes del principal mes estival “no serveixen per cobrir la no-temporada d'hivern, però veient d'on venim, podem estar satisfets”

Una imatge de l'avinguda Meritxell aquest dilluns a la tarda.
Una imatge de l'avinguda Meritxell aquest dilluns a la tarda. Toni Solanelles

“Tres setmanes a l'agost no serveixen per cobrir la no-temporada d'hivern, però veient d'on venim, podem estar satisfets amb aquesta setmana que hem tingut. Esperem i desitgem que s'allargui quantes més setmanes millor.” La Unió Hotelera (UHA) celebra el bon comportament que ha tingut la primera setmana d’agost. Vuit de cada deu llits dels hotels que estan oberts han estat ocupats, davant la satisfacció dels empresaris.

Aquesta segona setmana, continua el bon comportament d’ocupació, segons les dades provisionals. Del 2 al 8 d’agost, entre setmana l’ocupació va ser del 77%, mentre que si només s’agafen les dades, facilitades per l’UHA, relatives al cap de setmana, aquestes són força més altes, situant-se al tomb del deu punts més, un 87,24%. Hores d’ara, entre els afiliats a la principal patronal hotelera del país hi ha 56 establiments operatius.

El director de la patronal, Jordi Pujol, ha manifestat que “sabem que l’agost és un bon mes, un mes vacacional on tant les ocupacions d'entre setmana com les de cap de setmana són molt bones. Esperem que les dues setmanes vinents les dades puguin ser similars encara que aquesta han sigut molt bones a la majoria dels establiments”. En aquest sentit, el desig, és que aquest bon comportament turístic “s’allargui quantes més setmanes millor”.

Comentaris

Trending