Torres, satisfet amb la recuperació de les pistes d’esquí després de la pandèmia

Des del Govern encara no s’ha fet cap balanç de l’afectació que pugui tenir a nivell turístic el conflicte entre Rússia i Ucraïna, assegurant que “és molt prematur”

El ministre de Turisme, Jordi Torres, aquest matí a la presentació de la Copa d'Europa d'esquí.
El ministre de Turisme, Jordi Torres, aquest matí a la presentació de la Copa d'Europa d'esquí. Pilar Candel

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, ha acudit aquest matí per presentar les finals de la Copa d’Europa d’esquí, que se celebraran a Grandvalira. A la compareixença, ha aprofitat per destacar la recuperació de les pistes després de la pandèmia, per la qual està “molt satisfet”. Així mateix, enfront del conflicte bèl·lic que s’està produint els darrers dies entre Rússia i Ucraïna, ha assegurat que el Govern encara no ha fet cap balanç de l’afectació que pugui tenir a nivell turístic.

“S’ha recuperat la normalitat absoluta als dominis d’esquí”, ha assegurat Torres. El ministre ha volgut remarcar que, després dels temps complicats que s’han viscut a pistes després de l’esclat de la pandèmia, on es va haver de paralitzar per complet l’activitat, “podem estar molt satisfets pel nivell d’ocupació”. La visió de l’evolució des del Govern, per tant, és positiva. Sobretot, perquè les estacions són “un dels motors econòmics del país”, i la seva recuperació suposa certa estabilitat global.

D’altra banda, i enfront de l’esclat del conflicte bèl·lic al nord d’Europa, Torres ha assegurat que “no hem fet cap balanç”. Andorra ha estat, abans de la pandèmia, un important receptor de turistes d’origen rus. Malgrat això, el ministre ha remarcat que “és molt prematur” parlar d’afectació en aquest sentit, i que caldrà veure l’evolució de la situació per poder veure quin impacte tindrà. “L’únic que podem desitjar és que es resolgui sense grans afectacions”, ha puntualitzat.

Comentaris (2)

Trending