Torna l’Andorra Shopping Festival amb una nodrida agenda d’espectacles

Del 29 d’octubre al 14 de novembre s’ofereixen un ventall de possibilitats al voltant de la gastronomia, la música, l’art, la fotografia i les compres

Comentaris

Una edició anterior de l'Andorra Shopping Festival
Una edició anterior de l'Andorra Shopping Festival

La Covid-19 també va impossibilitar que al 2020 se celebrés l’Andorra Shopping Festival. Aquest any, amb una situació sanitària molt més favorable, l’esdeveniment torna amb 15 dies d’espectacles i diverses possibilitats que omplin una agenda nodrida per a tota la família. Des de concerts tribut, fins a musicals, passant per exposicions i la fotografia, tot per donar un al·licient a les compres del novembre.

Per a aquesta edició s’ha fet un pressupost, tal com ha indicat el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, “molt ambiciós”. Concretament, s’ha destinat un total de 750.000 euros que s’ha dividit en dues parts. Un 67% d’aquesta partida s’ha destinat al pla de mitjans i la creativitat, que inclou la web, l’espot publicitari o el radiofònic, entre altres. El 33% restant és el que s’ha destinat al que és l’esdeveniment en concret. “El format que hem fet ha estat molt important per aconseguir l’objectiu, ara que hem tornat a una relativa normalitat”, ha puntualitzat Torres.

Amb el fonament de què es tracta del mes de renovació de l’armari, Andorra Turisme prepara tot un seguit d’actuacions per tant d’atreure els visitants a les botigues en un dels mesos amb menor activitat turística. Aquest any sembla que predominen els tributs, tant d’artistes actuals, com és Lady Gaga, com d’altres llegendaris com Michael Jackson, i fins i tot pel·lícules reconegudes, com ‘El Rey León’. També completaran l’agenda grups diversos, amb molts estils musicals variats.

Noemí Pedra, directora de Màrqueting i Comunicació d’Andorra Turisme, ha posat l’èmfasi en algunes de les actuacions que donaran un ambient diferent als caps de setmana. Ha parlat de Manel Fuentes, que hi serà amb la seva banda, o el grup andorrà Líquid Dansa, que treballarà la coreografia de l’espot publicitari que s’ha llençat en diversos mitjans de comunicació. A més, de nit hi haurà alguns espectacles “molt vistosos”, ja que hi jugaran amb les llums. Respecte a les mesures sanitàries i l’aforament, la majoria seran itinerants, així que no comptaran amb restriccions. Aquells que es faran a l’antiga caserna de Bombers o la plaça Coprínceps, “encara estem treballant per veure com garantir la seguretat”, ha afirmat Pedra.

A l’apartat més artístic del festival, Pedra ha presentat una novetat que ve de la mà de la col·laboració amb Disney, però que se centrarà en Marvel i la nova pel·lícula, ‘Eternals’. A Espanya s’ha celebrat la lliga de grafiters, i els vuit millors acudiran al Principat per trobar-se amb dos artistes andorrans, i pintaran uns murals dels cartells més emblemàtics del film. Pedra també ha explicat que s’ha creat un espai, una experiència immersiva, que compta amb cubs de neons perquè la gent es pugui fer fotografies i les pugui compartir.

Els resultats de l’anterior edició, en 2019, han posat la puntuació de satisfacció en un 8’6 sobre 10, “ens anima a esperar una bona afluència de turistes” apunta Torres. Tot i això, no s’han fet expectatives respecte als visitants, sinó que es té “esperança” en el pont de l’u de novembre, així com en diverses festivitats espanyoles i franceses que poden animar als visitants a acudir al Principat.

Etiquetes

Comentaris

Trending